Inspirasjon

Et komplett kjøkken på 6 kg

SC110_Produktkreis

Det er mange gode grunner til å ønske seg en Supercook – et komplett kjøkken på 6 kg. Kundene våre er enige i følgende:

Inspirasjon
Tom for ideer? La deg motiveres og inspireres av tusenvis av gratis oppskrifter som du enkelt finner via appen eller hjemmesiden. Det er enkelt og du oppnår perfekte resultater – hver gang. Det er spennende bare å følge med på hva alle de andre land lager –  en Paella med Chorizo fra Spania, en spicy Chili Con Carne fra Australia, en gresk dip eller en marokkansk kyllinggryte…

Sunnere mat
Vil du vite hva du spiser? Det er ikke alltid så enkelt å skjønne innholdet i det vi kjøper ferdig på poser og i forpakninger. Maskinen gjør det enkelt å tilberede delikat og variert mat fra bunnen av.  Maten får et bedre næringsinnhold og smaker utsøkt. Du vet hva maten inneholder og du kan velge å ta bort noe fra oppskriften eller legge til en ingrediens. Veldig praktisk også for deg som er allergisk eller bør unngå visse ting.

Med Vapore dampenheten kan du lage smakfulle retter med for eksempel fisk, kylling, blåskjell og grønnsaker. Det meste går faktisk å dampe. Damping er enn av de sunneste måtene å tilberede maten på – du bevarer både næringsstoffene og smaken i råvarene. Du kan for eksempel lage ris i beholderen, dampe fisk med dine favorittkrydder i den dype dampgryten og masse grønnsaker i den flatere dampgryten. Bruk gjerne litt smør eller buljong i kokevannet så får du enda mer aroma. Resultatet blir en sunn rett med masse vitaminer og mineraler – og derfor også med en god smak du kan være stolt av.

Jeg vil ha sunn OG god mat! Foto Peder Bollnert

Det går rask
Å tilberede en suppe fra bunn av tar kun få minutter; Legg ingrediensene i beholderen, trykk på start og du er i gang. Det samme gjelder for Risotto – og du kan være sikker på at den ikke brenner fast. Supercook gjør mye av jobben for deg, og sier fra når den er ferdig. Slik kan du i ro og mak bruke tiden på gjestene eller barna mens middagen blir ferdig.

Feststemning
Maskinen knuser enkelt is og frosne bær til smoothie og drinker. Den blander jevnt og fint ingrediensene til eggelikør eller Irish Coffee – og påser at du ikke brenner melken til sjokoladen. Den hjelper også til med kaken til barnebursdagen.

Enkelhet
Tastene og displayet er presise og tydelige. Maskinen oppleves enkel å bruke, men er likevel fleksibel; Du kan velge om du bruker Wi-Fi Yumi, appen, oppskrifter som PDF eller om du bruker alle funksjonene til egne oppskrifter.

Enkel rengjøring
Alle løse deler og tilbehør kan vaskes i oppvaskmaskin.

Våre kunder liker sin Supercook av ulike grunner. Men felles for vår kundegruppe er at det blir laget mer mat i hjemmet. De liker å spise godt. De spiser nå mer variert og de er mer engasjert i hva de spiser. De tilbringer mer tid sammen på kjøkkenet. Dette må jo være positivt, tenker vi.

Til priser og bestilling

Få mer tips og inspirasjon i vårt Nyhetsbrev

Comments are closed