Vil du vite hva du spiser?

 Det er ikke alltid så enkelt å skjønne innholdet i det vi kjøper av ferdigmat i poser og forpakninger.
_____________________________ cropped-supercook_logo-e1455714521722.png _____________________________
Mange familier vil helst spise hjemmelaget middag med sunne råvarer. Men i realiteten spises det mest ferdigmat og det kan være vanskelig å endre fastgrodde vaner. Det blir rett og slett for mye med både middagslaging, leksehjelp og skifte til treningstøy.

Vi ønsker at Supercook kan være med å endre på dette. En god matkultur er jo noe av det fineste og viktigste vi kan gi videre til barna våre. 


JA-mat
Med Supercook blir det enklere å legge til rette for gode og sunne måltider som gir positive matopplevelser og energi til å få mest mulig ut av hverdag som helgedag. Man vet presis vad  måltidet inneholder og slik vet man også vad som lander i magen. Her har du mulighet å påvirke så mye. Smaker, konsistens og kvalitet.

«Er du villig til å gjøre små grep som gir STOR effekt?»

Maskinen gjør det enkelt å tilberede delikat og variert mat fra bunnen av. Maten får et bedre næringsinnhold og smaker utsøkt. Veldig praktisk også for deg som er allergisk eller bør unngå visse ting.
La deg motiveres og inspireres av tusenvis av gratis oppskrifter som du enkelt finner via appen eller hjemmesiden. Det er enkelt og du oppnår perfekte resultater – hver gang.

Frigjøring av tid
Å tilberede en suppe fra bunn av tar kun få minutter; Legg ingrediensene i beholderen, trykk på start og du er i gang. Det samme gjelder for Risotto – og du kan være sikker på at den ikke brenner fast. Supercook gjør mye av jobben for deg, og sier fra når den er ferdig. Slik kan du i ro og mak bruke tiden på gjestene eller barna mens middagen blir ferdig.

Enkelt
Tastene og displayet er presise og tydelige. Maskinen oppleves enkel å bruke, men er likevel fleksibel; Du kan velge om du bruker wifi, appen, oppskrifter som PDF eller om du bruker alle funksjonene manuelt. Alle løse deler og tilbehør kan vaskes i oppvaskmaskin.

Også proffen er fornøyde:

Av alle dingser jeg noen sinne har løftet over dørstokken til kjøkkenet er denne den mest avanserte. Her er det hi-tech så det holder, men maskinen viser seg forbausende lett å bruke»
Per A. Borglund, redaktør Mat fra Norge.

«Jeg har testet maskinen på å dampe fisk og grønnsaker, lage hollandaise, majones, pizzadeig og en rask iskrem med frosne jordbær. Den klarte alle oppgavene lekende lett»
Gladkokken

Dette sier noen av våre kunder:
’Jeg er en aktiv familiemor som er lidenskapelig opptatt av å lage mat fra bunnen, men jeg er og opptatt av å effektiviserer prosessene i en hektisk hverdag. Mange tenker at det er tidskrevende å lage sunn og næringsrik mat fra bunn av, men det trenger ikke være sånn. Etter at jeg tok i bruk Supercooken, lager jeg for eksempel like fort en tomatsuppe fra bunn som det er å bruke ett poseprodukt. Fordelen er at jeg nå har full kontroll på hva maten inneholder og jeg vet at det blir både sundt og næringsrikt for små og store kropper.
Heldigvis bruker jeg ikke bare Supercooken til tomatsuppe, jeg bruker den daglig på kjøkkenet for å effektivisere min matlagning. Alt fra å hakke nøtter til å lage mandel mel, lage deiger til nydelige proteinrundstykker med raspet gulrot til å lage havremel, Smoothies er en vinner hjemme der jeg kan ta frossen frukt og grønnsaker rett fra fryseren og swish swish så hare jeg en deilig smoothie på bare to minutter, helt uten at jeg har måttet riste på beholderen skrudd av og på. Supercooken gjør det mulig for meg å passe på andre ting mens Supercooken gjør jobben.’’
–Henriette, Nittedal

Mer om Supercook SC350 finner du her.

Comments are closed