Supercook Produkter

Kjøkkenmaskinen som lager maten for deg!

sc-lok-mm

Det har aldri vært enklere og mer gøy å lage mat. Supercook SC250 er en kjøkkenmaskin som er nøye gjennomtenkt når det gjelder innovasjon, kvalitet og funksjonalitet. Den er enkel å bruke, og gir inspirasjon og glede på kjøkkenet. Den hjelper deg å lykkes!

Norges første kjøkkenmaskin med WIFI
Supercook er den første kjøkkenmaskinen i Norge som er knyttet til wifi så du kan laste ned oppskriftene fra appen direkte til maskinen. Så er det bare å følge anvisningene på displayet til betjeningsmodulen Yumi. Med et tastetrykk kan den koke, dampe, emulgere, hakke, rive, kverne, mikse, knuse is og frosne bær, elte deig mm. Forbausende enkelt!

13 funksjoner i én maskin gjør moderne matlaging så mye enklere. Du kan kvitte deg med mange andre dingser du har i skapet.

La denne gjøre jobben – suksess hver gang
Velg blant 5.000 oppskrifter fra hele verden. Via Yumi-appen kan du enkelt sende oppskriftene direkte til maskinen, gjøre en handleliste eller følge oppskriften på appen.

Maskinen er enkel å bruke, også om du velger å bruke funksjonene manuelt med egne oppskrifter og ideer. Enkelt og presis med kun noen få tastetrykk. Du trenger kun å lære deg noen få knapper.

Enkelt å tilberede mat fra bunnen av
Vil du vite hva du spiser? Maskinen gjør det enkelt å tilberede delikat og variert mat fra bunnen av.

En Coleslaw er gjort på sekunder, en suppe fra bunnen av tar kun få minutter og likeså en chili con carne. Å dampe f.eks. fisk, skalldyr eller grønnsaker med dampenheten Vapore krever minimalt med innsats og blir veldig godt. Risotto brenner ikke fast og det er enket å lage majones, en hollandaise eller en dip.

Det er presisjon, det er gøy og det gir flott resultat – hver gang!

En veldig sterk motor på 800 W og en avansert motorvifte som kjøler ved behov gjør maskinen enda mer stabil også gjennom lange matlagnings-trinn. En innovasjon fra Supercook.

libra-vekt

Bestill din Supercook SC250 kjøkkenmaskin nå og få alt dette på kjøpet:

  • YUMI betjeningsmodul
  • SD kort
  • Vapore dampkokesett (4 deler)
  • kokekurv
  • visp
  • målebeger
  • vekt
  • spesialslikkepott

Alle løse deler og tilbehør kan vaskes i oppvaskmaskin.

Våre kunder liker sin Supercook av ulike grunner. Men felles for vår kundegruppe er at det blir laget mer mat i hjemmet. De liker å spise godt. De spiser nå mer variert og de er mer engasjert i hva de spiser. De tilbringer mer tid sammen på kjøkkenet. Dette må jo være positivt, tenker vi.

Ta kontakt med oss ved å bruke skjemaet under «kontakt oss»!

SupercookSC110     VaporeSlikkepottVekt

Comments are closed