Tester/Media

Norges mest leste matmagasin Mat fra Norge (nr. 6 2016) har testet Supercook. Vi er veldig glade og fornøyde med resultatet.

COVER_MfN0616.indd
«Av alle dingser jeg noen sinne har løftet over dørstokken til kjøkkenet er denne den mest avanserte. Her er det hi-tech så det holder, men maskinen viser seg forbausende lett å bruke»  Per A. Borglund, redaktør Mat fra Norge.

Se hele testen.

 

 

 

Norges kanskje gladeste kokk, Gladkokken, har testet Supercook. Han gikk langt i MasterChef og er nominert til Årets Matblogger 2016.

mC jhs.jpg
«Det høres nesten for godt ut til å være sant, men dette er en ekte medhjelper på kjøkkenet. I Norge er det ikke så vanlig med slike maskiner enda, men i Europa og på de profesjonelle kjøkkener er det vanlig»

Se hele testen.

 

 

Mange i hotell-, restaurant- og cateringbransjen er allerede kjent med denne type maskin. Nå etter at bransjemagasinet horecanytt har skrevet om Supercook håper vi enda flere får mulighet til å bruke den som en god medhjelper på kjøkkenet.

Horecanytt

Se hele saken.

Et av Norges største magasin Vi i villa synes wifi-maskiner gjør livet på kjøkkenet enklere

Til viivilla.no

«6. Kjøkkenmaskinen som hjelper deg med oppskriftene
Super Cook er en kjøkkenmaskin som lar deg laste ned oppskrifter direkte til maskinen.
Les vår store test av kjøkkenmaskiner
Med et lite display foran på maskinen, kan du enkelt følge med på anvisningene i oppskriften.
I tillegg lar maskinen deg både koke, dampe, emulgere, hakke, rive, kverne, mikse, knuse is og frosne bær, og elte deig.
På appen på maskinen kan du velge mellom totalt 4000 oppskrifter fra hele verden, ifølge produsenten. Prisen på maskinen er 9490 kroner.»

Se hele saken.

Comments are closed