Hva sier våre kunder?

Vi ønsker å skape trivsel og gode matopplevelser på kjøkkenet. Her ser du hva et utvalg av våre kunder sier.

‘’Jeg er en aktiv familiemor som er lidenskapelig opptatt av å lage mat fra bunnen, men jeg er og opptatt av å effektiviserer prosessene i en hektisk hverdag. Mange tenker at det er tidskrevende å lage sunn og næringsrik mat fra bunn av, men det trenger ikke være sånn. Etter at jeg tok i bruk Supercooken, lager jeg for eksempel like fort en tomatsuppe fra bunn som det er å bruke ett poseprodukt. Fordelen er at jeg nå har full kontroll på hva maten inneholder og jeg vet at det blir både sundt og næringsrikt for små og store kropper.

Heldigvis bruker jeg ikke bare Supercooken til tomatsuppe, jeg bruker den daglig på kjøkkenet for å effektivisere min matlagning. Alt fra å hakke nøtter til å lage mandel mel, lage deiger til nydelige proteinrundstykker med raspet gulrot til å lage havremel, Smoothies er en vinner hjemme der jeg kan ta frossen frukt og grønnsaker rett fra fryseren og swish swish så hare jeg en deilig smoothie på bare to minutter, helt uten at jeg har måttet riste på beholderen skrudd av og på. Supercooken gjør det mulig for meg å passe på andre ting mens Supercooken gjør jobben.’’

Henriette, Nittedal 

«Hver dag jobber jeg med mat og matkunnskap. Supercook-maskinen er en ekte medhjelper. Fremfor alt til pureer, emulgeringer, supper og sauser. Jeg er veldig fornøyd med maskinens funksjoner, innstillinger og kvalitet. Supercook er for personer som er interessert i god mat og drikke, men du trenger absolutt ikke være ekspert for å få utbytte av den! Alle som vil lage god mat klarer å bruke den. I tillegg er jeg imponert hvor lett det er å rengjøre, demontere og montere maskinen».

-Rune Hovland, faglærer kokk

«Et supert kjøp! Denne super-maskinen har gjort meg til super-mann på kjøkkenet; for uten den, -duger kokken ikke! Skulle i retrospekt hatt maskinen med wifi; og anbefaler denne, da jeg utsetter (og utsetter) dagene jeg setter meg ned med laptoppen for å fylle minnekortet med nye mat-eventyr.
Er tiden (og kanskje evnen) imot deg, er denne her et must! »

-Olav (27) Student Oslo

Supercook er en unik maskin som nesten gjør alt. Vi er kjempeglad i maskinen. Lager gode supper og sauser. Tenk dere du putter oppi løk og kutter den opp i maskinen i løpet av sekunder, har i litt olje og setter på varme for å frese løken, så putter du oppi resten, så koker du. Vips så er det ferdig. Tenk alt i samme maskin.
Vår favoritt av sauser er bearnaise. Tenk en hjemmelaget saus på noen minutter i stedet for pulversupper. Dere som ikke har en Supercook vet ikke hva dere går glipp av?

-Pål, Klemetsrud

”Jeg skal innrømme at jeg først tenkte: åh nei, ikke enda en kjøkkenmaskin som tar benkeplass og samler støv. Men så endret alt seg. Nå føles det veldig enkelt å lage sammensatte retter. Vi legger jasminris i kokekurven, laks med urter og krydder i den store dampgryten og masse sprø grønnsaker i den mindre dampgryten. Til slutt får vi raskt mikset sammen en god hjemmelaget saus i bunnen – og vips så er hele familiemiddagen ferdig. Selv risotto er blitt en lek. Tidligere spiste vi mye halvfabrikert mat, nå lages det meste fra bunnen av. Maskinen gjør det enkelt, rett og slett».

-Lin, Fredrikstad

«Som lærer og som bedriftseier er det viktig å oppdatere seg i forhold til utviklingen av utstyr som blir brukt ute i bedrifter. Jeg ser at Supercook, forenkler og gjør at man kan lage kremer, supper, sauser og moser på en ny måte. Vi har laget pulver av sukker, melis, vaniljesukker og anissukker. Moro å leke seg litt med å lage karvehavsalt. Bernaise på a la carten går som en drøm, lages a la minutt.
Vi har laget forskjellige bakverk også, dette går så fort og enkelt at man må følge med så ikke deigen blir for mye arbeidet med. Pastadeig laget på 15 sekunder☺.
Super til å tempere sjokolade også» ?

-Kim Michael Krohn, Hamar 

Comments are closed